Playstation 4

PS4 nyheder: Sony har 50 spil med til Tokyo Game Show, hvilke næstegenerations spil bliver det?

Tokyo Game Show er en af årets største internationale videospilkonferencer, og 2013 udgaven af arrangementet er planlagt til at finde sted fra den 19.-22. september. Der kommer mange forskellige videospiludgivere og -udviklere til arrangementet, men det ser ud til, at Sony bliver den største gæst til showet, taget i betragtning, at de tager en hel masse spil med til arrangementet.

Ifølge en rapport fra CVG, viser Sony over 50 spil frem ved arrangementet. Disse 50 spil består af alt fra Gran Turismo 6 og Knack til “Lightning Returns: Final Fantasy 13” og Capcom’s “Deep Down”. Ti af de viste spil bliver til PS4 spil, og det giver fansene til arrangementet mulighed for tidligt er erhverve sig det kommende års mest ventede spil. Resten af spillene kommer til den stadig aktive PS3 og den håndholdte PlayStation Vita.

Tokyo Game Show Logo PS4 nyheder Sony har 50 spil med til Tokyo Game Show, hvilke næstegenerations spil bliver detSony nøjes ikke med at være den største gæst på Tokyo Game Show, de skal også levere hovedtalen, med titlen “The World PlayStation 4 Creates”, ved arrangementet. Denne tale bliver leveret af tre af de mest respekterede mænd i branchen; Sony Computer Entertainment direktør og administrativ koncerndirektør Andrew House, senior vicedirektør Masayasu Ito og Sony Worldwide Studios direktør Shuhei Yoshida. Det bliver spændende at høre, hvad de tre mænd siger under arrangementet, og om de afslører ny information om PS4 konsollen, som lanceres den 15. november.

For nylig blev det offentliggjort, at den største rival til PS4, Xbox One, bliver lanceret den 22. november – en uge efter PS4 konsollen. Dette betyder, at Sony og Microsoft kommer til at konkurrere om at få mest opmærksomhed fra gamers, og Tokyo Game Showet er Sonys bedste mulighed for at få et forspring. Xbox har trods alt haft det svært i Japan, hvor Sony og Nintendo regerer, så PS4 har virkelig en chance for at skinne igennem uden ret meget konkurrence i Tokyo. Måske griber Sony denne chance for at fortælle mere om nye IP’er, der kommer til deres systemer, og næste generationsspil til nogle populære franchises, som gamere er ivrige efter at være en del af.

Hold øje med flere nyheder om PS4 og Tokyo Game Show, mens datoen for arrangementet nærmer sig. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få det hotteste nyheder om PS4.

 

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »