Playstation 4

PS4 kan tændes med en fjernbetjening

Køb et spil med din telefon og din PS4 tændes for at downloade det.

PlayStation 4 konsollen kan tændes på afstand for at downloade nyt indhold, bekræfter Sony.

PS4 remote game download PS4 kan tændes med en fjernbetjeningSom svar på et spørgsmål på Twitter om at købe PS4 spil fra en smartphone skrev chefen for Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida: “Når du køber et PS4 spil på din smartphone, vækker det din PS4, så den kan starte med at downloade spillet. PS4 slukker selv bagefter.”

Yoshida nævnte denne slags fjernbetjening tidligere i år i et interview med Eurogamer. “Du kan spille offline, men du vil måske gerne holde den tilsluttet,” sagde han dengang. “Systemet har strømbesparelsestilstanden – jeg kender ikke det officielle ord for det – hvor hovedsystemet er slukket, men undersystemet er tændt. Du kan tænde hovedsystemet med en tablet, smartphone eller PS Vita for at downloade eller opdatere.”

PS4 Vita bundle PS4 kan tændes med en fjernbetjeningGivet antallet af ting, der kan ændre sig inden lanceringen af den nye konsol er det rart at får en bekræftelse af, at PS4’eren stadig kan det, der bliver lovet, den kan. Denne mulighed for at købe og downloade spil via fjernstyring kan vise sig at være specielt brugbar idet alle spil til PlayStation 4 bliver tilgængelige digitalt.

PS4 er sat til at blive udgivet den 15. november i USA og Canada og den 29. november i Europa, Australien og New Zealand.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »