Playstation 4

PS4 Har Over En Million Forudbestillinger

I et interview med OPM, Official PlayStation Magazines hjemmeside, afslørede Sonys vicedirektør i Storbritannien, Fergal Gara, at den nye PS4 har nået over en million forudbestillinger verden over.

På grund af dette, har Sony været nødt til at tage den uheldige beslutning at begrænse forudbestillinger, fordi de ikke længere kan garantere, at konsollerne er klar på lanceringsdagen. Gara forklarer, at dette skyldes, at antallet af forudbestillinger er “…højere end vi nogensinde har set i vore 20 år i denne branche”.

Gara fortsætter med at forklare, at “vi kommer til at se en udsolgt-situation og forfølgende efterspørgsel. Det er et problem, på en måde et godt problem at have, men det er et problem og vi prøver at håndtere det så ansvarligt som vi kan.”

PS4 Har Over En Million Forudbestillinger

Har du bestellt din PS4?

For at håndtere dette problem nævner Gara, at Sony har adviseret forhandlere i USA om, hvad de skal sige til potentielle kunder; fra den 5. august skal de ikke garantere nogen, at de vil få deres konsol på dag et.

Vi kan virkelig ikke få nok af PS4 og løftet om den næste generations spilleoplevelse. Vær sikker på at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de hotteste nyheder om den mest ventede spillekonsol – PS4.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »