Playstation 4

PS4 gamere kan spille alle deres digitale spil fra enhver anden PS4

Takket være PS4’erens Play As You Download feature får PS4 gamere mulighed for at spille deres digitale spil fra ethvert andet system uden at skulle vente i flere timer på at spillet loader.

“Du kan besøge dine venners hus og herfra kan du logge ind på din konto og spille ethvert spil fra dit digitale bibliotek, hvilket er godt,” siger Neil Brown, Sonys Research and Development teamleder ved Develop. “Men hvor brugbart er det, hvis det tager en halv dag at downloade det spil, du gerne vil spille? Med Play As You Download får du meget hurtigere adgang til i det mindste den førte del af spillet, så du kan begynde at spille hurtigere. Dette gør et digitalt bibliotek til en praktisk mulighed i den virkelig verden.”

Brown fortsatte med at pointere, at et lignende system er på lads for fysiske Blu-ray spil.

Begynd at spille spillet allerede mens det loader

PS4-gamere-kan-spille-alle-deres-digitale-spil-fra-enhver-anden-PS4Stykker af data “bliver automatisk kopieret over på harddisken i baggrunden. Dette betyder, at efter de første få minutter kan dit spil benytte sig af at have hurtigere læsehastigheder fra harddisken. Dette giver spillere en bedre oplevelse og processen er fuldstændig skjult for spilleren. De behøver ikke vente på, at noget bliver installeret før du kan begynde at spille spillet. Spillet starter så snart disken er sat i drevet.”

Den øjeblikkelige boot-to-game funktion på PS4’eren, kombineret med baggrunds-downloading og -installation, er det, der gør PS4’eren til en vaskeægte næste generations konsol i mine øjne, mere end bare forbedringen i grafikken.

Bedre grafik og mere RAM er selvfølgelig en stor del af, hvad der kommer til at gøre PS4’eren attraktiv for spillere, men det er disse små detaljer og bekvemmeligheder, der giver “øjeblikkelig tilfredsstillelse” for gamere på næste generations systemer.

Fremtiden er at dowloade mens du spiller

PlayStation-4-gamere-kan-spille-alle-deres-digitale-spil-fra-enhver-anden-PS4Både Sony og Microsoft er nødt til at indse, at for at få spillere til at tilslutte sig en digital fremtid, er bestemte incitamenter nødt til at forekomme, inklusive ting som Download As You Play og de rigtige priser på digitale titler foruden anvendelige, pålidelige cloud services.

I sidste ende vil det gøre disse platforme mere populære og indbringende at gøre digital distribution af spil økonomisk overkommelig, praktisk og forbrugervenlig. Kampen om Amerikas dagligstue vil i høj grad blive udkæmpet på denne slagmark – og endnu større kampe om fremtiden inden for succesfulde teknologi-virksomheder vil blive udkæmpet på samme linje.

 

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »