Playstation 4

PS4 er sat til at få Gran Turismo 7 i 2014

Det var overraskende, at Gran Turismo 6 blev bekendtgjort som en PS3 spiludgivelse efter at PS4’eren var blevet lanceret. Sådan et eksklusivt nøglespil for Sony ville være et ideelt lanceringsspil til en ny konsol.

Men på den anden side havde Gran Turismo 6 været under udvikling i flere år med PS3’ens opbygning in mente – en helt anden maskine end PS4’eren. Det er også vigtigt at huske, at der nu er solgt 80 millioner PS3 konsoller, så salgspotentialet e meget større her end til en helt ny maskine.

PS4 spil PS4 er sat til at få Gran Turismo 7 i 2014Udvikleren Polyphony Digital har sidenhen bekræftet, at der ikke kommer en hurtig konvertering af GT6 til PS4 udgivelse; i stedet arbejder de allerede på Gran Turismo 7. Og nu har skaberen af Gran Turismo, Kazunori Yamauchi, udtalt, at vi kan forvente at kunne spille spillet i 2014, hvis alt går efter planen.

Yamauchi sagde til BBC’s Top Gear team, at han ikke forventer, at Gran Turismo 7 er så længe undervejs og at en 2014 udgivelse er det ønskede scenarie. Når det komme fra Yamauchi skal vi formentlig forvente en 2015 udgivelse, tror du ikke?

Han sagde også, at GT6 virkelig presser PS3 til dens yderste grænse. Det bliver interessant at lave en grundig sammenligning med GT5 for at se, hvad der er blevet bedre. Hvis du har en PS3, der kæmper lidt for at fungere, kan GT6 dog risikere at blive dens endeligt.

PS4 racerspil PS4 er sat til at få Gran Turismo 7 i 2014Hvis Gran Turismo 7 bliver udgivet op mod jul næste år vil det uden tvivl hjælpe Sony til at sælge nogle tusind PS4 enheder. Gran Turismo er en bestseller og et racerspil, der er populært over hele verden. Men Yamauchi og Polyphony Digital er elendige til at nå deadlines, så hold ikke vejret mens du venter på en udgivelse.

Har du GT6 til PS3, eller vil du hellere vente til næste år og anskaffe dig GT7 til PS4?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »