Playstation 4

PS4 er den hurtigst sælgende konsol i Englands historie, og overgår dramatisk Xbox One

Sony besluttede sig til at opdele sin PS4 lancering mellem Nordamerika og resten af verden, og nu er salgstallene så småt begyndt at komme ind fra hele verden. Det siger sig selv, at de er utroligt imponerende.

Vi har nu nogle tal fra Storbritannien, takket være MCVUK. De rapporterer, at 250.000 PS4’ere blev solgt i de første 48 timer efter lanceringen i England, sammenlignet med 150.000 Xbox Ones i samme periode. Det gør PS4 til den hurtigst sælgende konsol i landets historie, der giver Sony endnu mere at prale af….

PS4 er den hurtigst sælgende konsol i Englands historie, og overgår dramatisk Xbox OneDen tidligere britiske rekord var 180.000 PSP’ere, der blev solgt i denne håndholdtes første uge efter udgivelsen for otte år siden. Disse tal styrker teorien om, at denne nye konsol generation oplever en lancering som ingen anden, med salgsrekorder der slås alle vegne.

Til sammenligning blev der solgt 1 million PS4’ere inden for 24 timer efter lanceringen i USA, der har en befolkning på 313 millioner. Du kan sammenligne det med de britiske 250.000 på 48 timer med en befolkning på 63 millioner, men der er behov for yderligere oplysninger, før vi kan sige uden tvivl, at en større andel af befolkningen har købt en PS4 på den anden side af dammen.

Sony konsol PS4 er den hurtigst sælgende konsol i Englands historie, og overgår dramatisk Xbox OneOg selvfølgelig er det vigtigt at bemærke den forholdsvis store salgsulighed mellem PS4 og Xbox One. Denne kløft på 100.000 er temmelig betydelig, i betragtning af det samlede salg af hver, og det bringer tanken tilbage på tidligere fornemmelser, mens One og PS4 salg menes at ligge forholdsvis lige i Amerika, har PS4 fordelen rundt omkring i verden.

Jeg tror, at ​​en af ​​de mere interessante historier, der vil udvikle sig i løbet af juledagene, ikke nødvendigvis er PS4 vs Xbox One eller Sony vs Microsoft, hvis man ser sådan på det, det er konsoller vs tabletter, som Jordan Shapiro påpeger i sin seneste stykke. Den farligste fjende er trods alt den, du ikke er opmærksom på.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »