Playstation 4

PS4 DualShock 4 kontroller fungerer med Windows gennem uofficielt værktøj

Hvis du var en af de heldige, der fik fingre I en PlayStation 4, da den blev udgivet i sidste uge, vil du vide, hvor komfortabel DualShock 4 kontrolleren er sammenlignet med tidligere versioner af DualShock kontrollere. Dette har garanteret fået dig til at fundere over, hvor lang tid, der går, før du kan bruge din DualShock 4 til andre enheder.

I sidste måned fandt vi ud af, at DualShock 4 fungerer med PlayStation 3 så længe den er koblet til via USB, men hvad med computere? Det ser ud til, at den ekstremt korte ventetid er ovre, da PCSX2 forummedlem InhexSTER har skabt et værktøj, som gør det muligt at bruge DualShock 4 med Windows spil.

PS4 DualShock 4 kontroller fungerer med Windows gennem uofficielt værktøjInhexSTER’s værktøj parrer DualShock 4’erens controls med en virtuel Xbox 360 kontroller, som understøttes af et stort antal PC spil. Dette betyder, at de mange PC spil, der understøtter Xbox 360 kontrolleren, teknisk set skulle fungere med DualShock 4’eren. Endnu bedre er det, at du kan bruge DualShock 4 trådløst, hvis du tilfældigvis har Windows 8 eller 8.1 på din PC.

Hvis du har Windows 7 eller ældre, er du nødt til at koble din DualShock 4 til PC’en for at kunne bruge den. Vi kan ikke komme på en bedre grund til at opgradere til Windows 8 end at blive i stand til at bruge DualShock 4 kontrolleren trådløst.

Kan du?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »