Playstation 4

PS4 ‘Det Nemme Valg’ Siger Battlefield 4 Udviklere

Midt i nyheder om Xbox One forsinkelser, siger Battlefield 4 udviklere, at PS4 er et nemt valg. Flere udviklere fra Digital Illusions Creative Entertainment (DICE), firmaet bag det kommende Battlefield 4 spil, har svaret på en aktuel bekendtgørelse om forsinkelsen af Xbox One lanceringen i Sverige. Ifølge en rapport af MP1st fra den 15. august, har både Alan Kertz og Gustav Halling kritiseres Microsofts beslutning om at begrænse tilgængeligheden af den næste generations system.

Microsoft meddelte for nylig, at den nye Xbox One bliver forsinket I mange lande, inklusive Sverige. I stedet for at blive lanceret i 21 lande, vil Xbox One blive lanceret i bare 13 lande, og lancering i lande som Sverige, Rusland, Belgien, Danmark og andre skubbes til 2014.

Microsoft forklarede ikke rigtigt, hvad der er skyld i forsinkelser i nogle lande. Måske prøver de at mætte de områder fuldstændig, hvor de ved, at de har de bedste chancer for at sælge en hel masse konsoller. De har ikke udtalt dette, men Nordamerika er i hvert fald ikke blevet fjernet fra listen. Lande, som stadig er på lanceringslisten, inkluderer Australien, Østrig, Brasilien, Canada, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Mexico, Spanien, Storbritannien, USA og New Zealand.

PS4 'Det Nemme Valg' Siger Battlefield 4 UdviklereDette kunne få mange brugere, som stadig ikke har besluttet sig, til at vælge Sonys maskine for at fjerne generationskløften hurtigst muligt, selvom det vil være muligt at importere konsollen, så snart salget ikke er begrænset til områder.

De svenske fyre hos DICE slog sig på Twitter for at lufte deres support for PlayStation 4, med udvikler Alan Kertz’ udtale: “Som jeg ser det, virker Microsoft fast besluttede på at gøre det lettere og lettere at vælge #PS4 som fjerde generation i Sverige”.

Gustav Halling, den førende gameplay designer hos Digital Illusions Creative Entertainment, gentog samme synspunkt. Han er ikke sikker på, hvad der ligger bag Microsofts beslutning om “ikke at lancere i et progressivt land som Sverige.” Han nævnede også, at indbyggerne i hans land altid vil købe de hotteste produkt, hvilket han erklærede ville være PS4’eren.

Digital Illusions Creative Entertainment har base I Stockholm, Sverige. Landet er blandt de otte regioner, som ikke får den nye Xbox One før til næste år. De andre lande, som er så uheldige at være havnet på samme liste er Belgien, Danmark, Finland, Holland, Norge, Rusland og Schweiz.

Den nye Xbox One har været genstand for PR ulykke siden dens annoncering. Meget kritiserede DRM restriktioner, efterfølgende U-vendinger og kritik af selvpublicerede politikker har gjort meget lidt for at hjælpe Microsoft.

PS4 'Det Nemme Valg' Siger Battlefield 4 UdviklereSom om nyheden om, at Xbox One bliver forsinket i en antal lande ikke var slem nok; det vil med sikkerhed være foruroligende for Microsoft, at udviklere af et kæmpe spil som Battlefield støtter deres konkurrent.

Battlefield er et af de mest ventede næste generations konsol-spil med lancering i år. Battlefield 4 udkommer sidst i oktober til Xbox 360, PlayStation 3 og PC. En version til næste generation udkommer, når PS4 og Xbox One udkommer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de hotteste nyheder om den nye PS4 konsol og spil.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »