Playstation 4

PlayStation Plus could be PS4’erens most essential launch games

Hvis du har planer om at skaffe en PS4 i dag I Nordamerika, eller om to ugers tid i Europa, har du garanteret brugt en masse tid på at tænke over, hvilke næste generations spil du skal købe på lanceringsdagen.

Selv Worldwide Studions direktør Shuhei Yoshida erkender, at virksomhedens første runde af PS4 spil har høstet “blandede” anmeldelser. Platforming fans og dem, der søger en familievenlig oplevelse vil måske prøve Knack. Skydespilelskere vil måske hellere spille Killzone: Shadow Fall. Kritisk konsensus foreslår Resogun som en af de PS4 lanceringstitler, der skiller sig ud.

Faktisk er PS Plus måske den bedste investering du kan lave på lanceringsdagen.

PlayStation Plus kunne være PS4'erens mest essentielle lanceringsspilResogun tilbydes gratis som en del af den seneste Instant Game Collection update, og ligeså gør PS4 versionen af Contrast, et hæderligt gådespil, hvor gameplay’et skifter mellem 3D opdagelse og en 2D platforming. Åh ja, og du kan gratis tage Grid 2 og Guacamelee til PS3 med, og Sonic og All–Stars Racing Transformed og Grand Theft Auto Liberty City Stories til Vita.

Sony har allerede bekræftet, at en gratis, spartansk version af PS4 racerspillet DriveClub bliver udbudt til PS Plus abonnenter tættere på spillets lancering tidligt i 2014. Selvom det ikke sker i nærmeste fremtid, vil jeg gerne sætte mine penge på, at Sonys PS4 lanceringsspil kommer til at skabe overskrifter på fremtidige Instant Game Collection opdateringer.

PS4 PlayStation Plus kunne være PS4'erens mest essentielle lanceringsspilPS Plus er en service, der betaler for sig selv med tiden, og du har rent faktisk brug for den til PS4 for at spille spil online. Helt teoretisk kunne du abonnere årligt og have en hæderlig gaming oplevelse uden nogensinde direkte at købe et PS4 spil.

Servicen garanterer (næsten) at tilbyde noget til alle typer af spillere. Hvis du vil have mest ud af PS4, tænker jeg, at det giver god mening at abonnere på PS Plus.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »