Playstation 4

PlanetSide 2 grafik på PS4 svarer til ‘Ultra’ indstillinger på pc’en, siger den kreative direktør

Efterhånden som flere titler, der er eksklusive for pc’er, finder vej til næste generations spillekonsol, er det store spørgsmål, mange vil spørge, hvordan Sonys nye konsol vil klare sig rent grafisk. Nå, men der er godt nyt for PlanetSide 2 spillere, der har planer om at migrere til konsol-versionen – det vil faktisk se skidegodt ud!

I en samtale med GameZone, PlanetSide 2’s kreative direktør Matt Higby, afslørede han at “PS4 versionen vil være næsten identisk med PC-versionen med undtagelse af brugergrænsefladen.”

PlanetSide 2 grafik på PS4 svarer til 'Ultra' indstillinger på pc’en, siger den kreative direktør“Hvis man indstillede sin pc-version til Ultra, er det sådan, det kommer til at se ud på PlayStation 4,” tilføjede han, da han blev spurgt om en grafisk sammenligning. Så hvis du er ligesom mig og eje et almindeligt pc-system, kan du være bedre stillet med at vælge PlayStation 4 versionen.

Selvfølgelig, vil spillet også omfatte et par PS4-specifikke funktioner, såsom at systemets DualShock 4 touchpad bliver integreret i brugergrænsefladen. Som Higby forklarede, vil DS4’s touchpad bruges til at gøre menu navigation mere problemfri og “pc-agtig”. Det vil også understøtte Remote Play ved lanceringen, så de af jer, der ejer en Vita, vil være i stand til at streame gameplay optagelser direkte til jeres håndholdte og frigøre fjernsynet til andre formål.

Der ud over vil en stor del af PlanetSide 2’s spil og centrale begreber være fuldstændig identisk med den pc-versionen, hvilket gør det problemfrit at skifte.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »