Playstation 4

Octodad: PS4 kompatibel med PlayStation Move, men ikke PS Eye

Shuhei Yoshida, direktør for Worldwide Studios ved Sony Computer Entertainment, fortsætter sin tradition for at besvare spørgsmål fra PlayStation fans gennem sin twitter konto. Tidligere har vi bragt noget om hans korte, men søde måde at offentliggøre normalt små, men ofte interessante PS4 informationer på. De seneste tweets afslører, at PlayStation Move og Navigation kontrollere kommer til at fungere med PS4, men at PlayStation Eye ikke gør.

Han meddelte først ved at tweete en PlayStation blog post, at et kommende PS4 spil, Octodad: Dadliest Catch, kommer til at understøtte PS Move. I en opfølgning herpå spurgte en bruger: “bliver Navigation kontrolleren også kompatibel med PS4?”, hvortil Yoshida ganske enkelt svarede “Ja”.

PS4 game for kids Octodad PS4 kompatibel med PlayStation Move, men ikke PS EyeHan forklarede senere til en anden Twitter bruger, at det nye PlayStation kamera er nødvendigt for at bruge PS Move og Navigation kontrollere til PS4, og ikke det nuværende PS Eye. Anden interessant information, der kom fra Yoshida, inkluderede bekræftelse på, at Dual Shock 4 kontrolleren kan oplades uden at PS4’eren behøver være tændt, men ikke trådløst gennem det dobbelte opladningsstativ. PS4 spil kan heller ikke installeres på et eksternt hard drive ifølge Yoshida.

So for alle med en PS3, der gerne vil have en PS4; skil dig ikke af med din PlayStation Move, da den stadig understøttes på Sonys nye konsol.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »