Playstation 4

Ny Killzone: Shadow Fall HD Screenshots introducerer The Black Hand

Guerrilla Games har indsendt tre nye HD screenshots af Killzone: Shadow Fall, som giver os et glimt af en af de dele, der er med i det kommende PS4 spil, The Black Hand.

The Black Hand er en ureglementeret magt, der er specialiseret i sabotage og terrorisme og forsynet med interimistiske våben og udstyr, som er efterladt efter den anden Extrasolare Krig. Meget mystisk er det dog, at de også bruger topprofessionelt infiltrationsudstyr, hvilket kunne tyde på en skjult sponsor, der hjælper dem fra kulisserne.

PS4  first-person shooter video game Ny Killzone Shadow Fall HD Screenshots introducerer The Black HandDeres mål er at hævne udslettelsen af Helghan i Killzone 3, og for at gøre dette, forsøger de at starte en ny krig.  De gemmer sig i New Helghans slum og hverver deres tropper mellem gnavne veteraner fra det gamle Helghan militær.

Det er ikke længe siden, at et PS4 bokssæt dukkede op på Amazon France. Det indeholder en ret cool samling af ekstramateriale: der er en standard PS4 kontroller, men også en ekstra kontroller, et PlayStation Eye kamera og et eksemplar af Killzone: Shadow Fall. På nuværende tidspunkt koster boksen 499,99 Euro (omkring 660 US Dollars)

Du kan tjekke de nye screenshots. Er de ikke imponerende?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »