Playstation 4

Naughty Dog om mystisk PS4 spil: ‘Du kommer til at nære dyb respekt for det, når du prøver det’

Naughty Dog er ret selvsikker omkring deres endnu ikke afslørede PS4 spil. Vi ved alle, at de arbejder på et spil, men udvikleren har endnu ikke offentliggjort det. Dette kunne alt sammen ændre sig den 14. november på PS4 All Access arrangementet eller måske til VGA Awards 2013 senere på året, men indtil videre er vi nødt til at nøjes med hints og teasers, som rent faktisk kommer i overflod på det seneste.

De seneste nyheder kommer fra Justin Richmond (spilinstruktør) og Robert Cogburn (ledende multiplayer designer) fra Naughty Dog og omhandler Uncharted 3.

Uncharted 3 Drake's Deception Naughty Dog om mystisk PS4 spil 'Du kommer til at nære dyb respekt for det, når du prøver det'

Uncharted 3: Drake’s Deception

Duoen var værter for en Reddit Ask Me Anything, hvor de blev stillet nogle spørgsmål om Naughty Dog’s kommende spil. Ingen detaljer blev afsløret, men de kom med et par teasers, som antyder, at det nye spil kunne foregå i rummet.

Til spørgsmålet, om Nathan Drake kunne være en potentiel karakter i spillet, som foregår i rummet, svarede Justin kryptisk: “Hvis blot Starlight ikke var så Savage”. Han hentyder tydeligvis til tegneserien “Savage Starlight” fra Naughty Dogs seneste spil, The Last of Us.

Da han blev stillet spørgsmål vedrørende rygtet om det nye rum-IP, sagde Robert drillende: “Der er ikke ‘rum’ nok til at tale om det.”

The Last of Us Naughty Dog om mystisk PS4 spil 'Du kommer til at nære dyb respekt for det, når du prøver det'

The Last of Us

Duoen ville ikke kommentere på, om Uncharted 4 kommer til PS4, men Robert sagde forklarende: “hvis jeg sagde noget om, hvad vi laver lige nu, ville de jo ikke være spændende.” Han tilføjede: “PS4 er fantastisk. Den giver os mulighed for at gøre en masse ting, som vi har snakket om længe. Du kommer til at nære dyb respekt for det, når du prøver det” – her hentyder han til Naughty Dogs næste spil.

Enten kommer Naughty Dogs næste spil til at foregå i rummet eller også er dette den største fupnummer nogensinde. Naughty Dog afslørede The Last of Us til VGA Awards 2011 efter flere måneders hinting og teasing. Mon de gør det samme med deres PS4 spil?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »