Playstation 4

Music Unlimited play of PS4 games

PS4 brugere kan ligge musik ovenpå in-game lyd ved brug af Sonys music streaming service, har virksomheden bekræftet.

Music Unlimited, som er Sonys svar på Spotify til abonnenter, kan køre i baggrunden på PS4, mens du spiller et spil. Ifølge Polygon skal brugerne manuelt slukke for lyden i spillet (når det er muligt) for at undgå at lydene clasher.

Anu Kirk, direktør for music services ved Sony Network Entertainment, udtaler, at han ikke ville have, at app’en “automatisk blander sig I lydniveauerne”.

PS4 Music Unlimited kan afspille over PS4 spil“Du skal selv gå ind I hvert spil og slukke for musikken eller tilpasse lydstyrken,” sagde han.

PS4 understøtter ikke CD eller MP3 playback, selvom Music Unlimited er præinstalleret på systemet og adgange hertil kræver, at man betaler 10 dollars (eller 10 pund) om måneden.

Kirk holdt fast på, at der ikke var en overordnet plan om at støtte Music Unlimited ved at gøre det til den eneste anvendelige afspiller på PS4.

“Jeg kan godt forstå, hvorfor man kan opfatte det som en form for djævelsk plot, men sådan arbejder vi altså ikke,” sagde han.

“Vi fik at vide her på Music Unlimited at vi bare skulle gøre den bedste musik app tilgængelig for PS4, og det er så meget vi ved om det.”

Når først Music Unlimited er aktiv I baggrunden, kan brugerne kontrollere den ved at trykke på en knap. Udviklere kan dog deaktivere featuren.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »