Playstation 4

Killzone: Shadow Fall kommer i to sampakker

Killzone: Shadow Fall sampakken, der blev lækket sidste måned på Amazon France, er blevet bekræftet af Sony. Firmaet har også offentliggjort en anden sampak til næste generations skydespillet.

Den første sampak kommer til at koste dig €499/£429 og indeholder et eksemplar af spillet, to DualShock 4 kontrollere og et PlayStation kamera.

Hvis du skulle købe disse ting separat, ville det koste dig omkring 503 pund, så med sættet sparer du på nuværende tidspunkt 70 pund.

PS4 Killzone Shadow: Fall kommer i to sampakkerI den anden sampak er spillet, PS4 konsollen og én DualShock 4 kontroller til 439 euro. I modsætning til det første sæt, indeholder dette sæt ikke kameraet.

“‘Jeg kan officielt bekræfte, at svaret er ja [Sony lancerer sampakken i Storbritannien],”, sagde Sonys chef i Storbritannien, Fergal Gara, til Eurogamer i dag ved Eurogamer Expo’en. “Den bliver benchmarket tilsvarende i euro – PlayStation 4 koster 349 pund og 399 euro.

“Det kommer ikke til at dreje sig om mere end henholdsvis ti dollars eller ti pund [i forhold til prisen på Xbox One i Storbritannien på 429 pund] afhængig af hvordan valutakursen ser ud på den givne dag.”

Sony offentliggør flere nye PS4 sampakker og dem, der har forudbestilt en PS4, har nu mulighed for at opgradere til en af disse kommende pakker.

PS4 science fiction game Killzone Shadow Fall kommer i to sampakker“Den [store sampak] er i begrænset oplag, og derfor kommer de fleste af dem nok til at gå til nuværende kunder, der har forudbestilt, og det efterfølgende oplag kommer nok efter jul,” sagde Gara. “Men der er andre sampakker, som også har stor værdi. Det handler ikke kun om at have en god basispris. Vi vil gerne tilbyde kunden værdi på enhver tænkelig måde.”

“I går begyndte vores detailpartnere at kontakte deres kunder, der har forudbestilt PS4 – de starter fra toppen og fortsætter til de løber tør for den specielle sampak. Herefter siger de så, at det nu er helt klart, hvilke PlayStation 4 sampakker, vi har at tilbyde fra dag et. Alle, der har forudbestilt i den tro, at de bare får PS4, inklusive DualShock 4 og headsettet – basispakken.”

“Men mens vi har arbejdet os gennem detaljerne og gennem mulighederne, er vi kommet frem til nogle rigtig gode sampak-tilbud. Og det er kun fair, at de første mennesker i køen er de første til at få chancen for udnytte dette tilbud.”

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »