Playstation 4

Ingen PS4 spil installationer på eksterne drev, kun intern HDD

SCE Worldwide Studios direktør Shuhei Yoshida er meget kendt for at bruge sociale netværk såsom Twitter for at interagere med hverdags-gamere og besvare deres spørgsmål, hvilket tiltrækker en stor mængde ivrige og loyale spillere verden over og lige nu besvarer han spørgsmål vedrørende PS4 hard drive.

PS4 spil til eksterne hard drives

Yoshida afslører et overraskende aspekt ved funktionaliteten i PS4’erens installation, PS4 hard drive eller eksterne hard drive for at være præcis. Gamere kan åbenbart ikke installere PS4 spil på eksterne hard drives, og skal i stedet bruge konsollens 500GB HDD.

PS4 console Ingen PS4 spil installationer på eksterne drev, kun intern HDD “Hej Mr. Yoshida. Kan vi bruge et eksternt hard drive til at installere spil uden at have dem på det interne hard drive?”. “No,” svarede Yoshida.

Dette udgør et noget bekymrende scenarie for mange gamere, da hard disken bliver fyldt overraskende hurtigt, specielt med næste generations spil, som uden tvivl kommer til at kræve en overraskende mængde hukommelse. Nyheden kommer kort tid efter at Yoshida afslørede, at PS4 brugere kan installere hele spil på konsollen – igen i et nyligt tweet:

“Kære Shuei. Bliver det muligt at installere hele spil på HDD fra disken (disk er i tray til verifikation) på PS4?”. “Yes,” svarede Yoshida.

PS4 hard drive Ingen PS4 spil installationer på eksterne drev, kun intern HDD500 gigabyte lyder måske af meget, og det er højst sandsynligt rigeligt for de fleste PS4 brugere, men muligheden for at bruge et eksternt HDD er bekvemt.

Det bliver interessant at se, om Sony vil tilbyde opgradérbare interne hard disks – måske en 1-2 TB mulighed – for at kompensere for dette, da HD video indhold og de tiltagende store næste generations spil rimelig hurtigt fylder 500 gigabytes.

Mens manglen på ekstern HDD installationsunderstøttelse måske virker som et minus for nogen, vil det højst sandsynligt ikke være nok til at skade Sonys stærke rygte og prisværdige føring i næste generations krigen. Det er en ulempe, og som tiden går bliver Sony opmærksom på dette og vil højst sandsynligt udsende opgraderingsmuligheder, og det bliver interessant at se den præcise form af PS4’erens storage-muligheder – altså, hvis du kan “flytte” digitalt indhold til et eksternt flash drive eller måske gemme indhold på ‘the cloud’, etc.

Sonys næste generations PS4 er sat til at ramme butikkerne den 15. november 2013 til den nette sum af 399 dollars. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få mere information vedrørende PS4 nyheder.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »