Playstation 4

Hvordan du ordner den mest irriterende ting ved Sonys PS4

Sonys Dualshock 4 controller til PS4 er ret lækker. Den tager alt, hvad vi elskede ved Dualshock 3 og tilføjer en berøringsflade, en deleknap og en fiks lysbar, der bruges som indikator for hurtig formidling af spilleinformation i realtid. Lysbaren kan helt sikkert være nyttig, men den kan også være utroligt irriterende.

Hvis du ikke er fan af, at din PS4 controller gør sit bedste for at konkurrere med Aurora Borealis hver eneste gang du sætter dig ned for at spille et spil, så har vi en ny lille løsning til dig. En sparsommelig eBay sælger har lavet et brugerdefineret sæt lysbar mærkater, som ikke blot dæmper lysstyrken på den kontroversielle lysflade, men som oven i købet også ser rimeligt stilfulde ud.

PS4 conttroller Hvordan du ordner den mest irriterende ting ved Sonys PS4Hvorfor tænkte vi ikke selv på det?

Ikke alene har de en masse logoer og designs at vælge imellem, du kan også bestille et specialfremstillet tekstbaseret mærkat med dit navn eller hvad du nu vil have.

Det fås til £3.49 ($ 5,75), og du får tre smarte klistermærker per køb, som værd især kan bryste sig af deres eget individuelle udskårne PlayStation tema. Selvfølgelig vil du sandsynligvis ikke være i stand til at spille det udvidede reality program The Playroom med disse monteret, men vi antager, at de kan fjernes.

Siden platformens indehaver insisterer på, at de ikke har nogen planer om at give brugerne mulighed for at dæmpe DualShock 4’s farverige gadget, kan dette faktisk vise sig at være den perfekte løsning til dine dilemmaer med genskin.

DualShock 4 decals Hvordan du ordner den mest irriterende ting ved Sonys PS4Om de er lette at fjerne, hvis du ønsker at skifte dem ud? Det er et helt andet spørgsmål, og noget, vi får at se. Men helt ærligt, er ikke disse episke nok til at have dem fast installeret?

Og forresten, hvis du stadig ikke er tilfreds efter at have set disse mærkater, tilbyder de også et “Blackout” mærkat, der skjuler den blå lys bar helt.

Nu har du ingen undskyldninger. Planlægger du at købe et sæt af disse, så du kan prøve det på dit tilbehør?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »