Playstation 4

Hulu Plus for PS4

Hulu har bekendtgjort Hulu Plus support til PS4, og den nye streaming video app forventes at være tilgængelig samtidigt med Sonys konsol på fredag den 13. november. Firmaet har allerede en PS3 app, men PS4 versionen kommer til at booste illustrationerne og forbedre navigationen, udover at introducere specielle sider til specifikke typer indhold såsom Hulu Kids, Originals og mere, siger Hulu.

Den nye UI kører på de, Hulu kalder “bakker” af medier. Disse viser de enkelte spil såvel som anbefalinger, populære tv-shows og film, top 100 klip på nettet og film trailers; der er også en “Shows du ser” bakke, som samler alt det indhold, du ser regelmæssigt, så du lettere kan finde nye episoder.

PlayStatiion 4 Hulu Plus til PS4Søge-funktionen er også blevet forbedret, siger Hulu, med live resultater, der dukker frem mens du skriver, og nye sign-ups gør det muligt at registrere en konto til Hulu Plus direkte på konsollen.

Den nye app er resultatet af et udviklingssamarbejde mellem Sony og Hulu-holdet og indikerer, hvor vigtig mediefunktionalitet er for nutidens konsoller. Microsoft er muligvis noget foran med gaming/medie-kombinationen til Xbox One, der giver den nye konsol en komplet TV mode, der kan kontrolleres ved hjælp af stemmen.

Selv når PS4 er installationsklar kræver den en markant opdatering for at aktivere mange af dens medie-muligheder. Zero-day opdateringen tænder for Blu-ray og DVD playback såvel som baggrunds-medie playback support og andet.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »