Playstation 4

Har du nogensinde ønsket dig at se indersiden af en PS4 controller? Røntgen redder dagen!

Har du stadig ikke bestemt dig til, om du vil købe en DualShock 4, og vil du gerne se, hvad der er inden i? Det er det evige dilemma. Du køber en dyr ny konsol, tager den med hjem, tager den forsigtig ud af kassen, og så rammes du pludselig af en ubændig trang til at skille den ad, bare for at se, hvordan den ser ud inden i.

Desværre husker du hurtigt, at du lige har spenderet et vognlæs af kontanter på den skinnende sorte kasse, så at skille den ad ville sandsynligvis være en betydelig taktisk fejl.

DualShock 4 PS4 controllerDem af jer, der har et hoved for mekanik, kan nu glæde jer alligevel, da Reddit bruger Jackatakk333 for nylig har sendt et spændende røntgenbillede af PlayStation 4 kontrolleren – DualShock 4. Det er måske ikke hele konsollen, men forhåbentlig kan det hjælpe dig til at styre lysten, til det ikke er så dyrt at få fat i et erstatningssystem.

Sjovt nok, identificerede brugeren oprindeligt genstanden på billedet som en PlayStation 3 controller. Men der er én væsentlig grund til, at vi er sikre på, at dette er en next-gen gamepad: batteriet er alt for lille til at være fra en DualShock 3.

Styrer dette billede din lyst til mekanisk kaos? Vil din DualShock 4 overleve i ét stykke nu? Stryg berøringsfladen i kommentarfeltet nedenfor.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »