Playstation 4

GTA 5: er PS4 versionen værd at vente på?

Rockstar har uden tvivl haft næste generations udviklingsværktøjerne til PS4 og Xbox One i noget tid, og de har muligvis arbejdet på at overføre GTA 5 til næste generations konsollerne, siger S&R.

På bloggen står der, at det måske var overilet at afsløre GTA med nedgraderet grafik. S&R tror på, at GTA 5 til PS4 kommer med en overlegen grafik, som kører bedre og har en bedre frame rate samtidigt med draw distance. De indrømmede dog også, at det i sidste ende måske ikke glider helt så glat.

PlayStation 4 GTA 5 er PS4 versionen værd at vente påDe har sagt, at spil på tværs af generationer kunne have forringet salget af de nuværende generations konsoller, og de mener, at de burde give folk, hvad de vil have og på en hvilken som helst konsol. De siger, at hvis det udkommer til ‘cross generation’ vil det betyde, at GTA 5 får et godt salg uanset hvilken konsol, folk køber spillet til.

S&R sagde, at hvis GTA ikke udkommer til næste generations konsoller, kommer det måske til at påvirke salget af de nye konsoller. Dette ville skyldes, at folk vil spille spillet på en konsol, de selv vælger, og det ville de ikke være i stand til.

S&R tror fuldt og fast på, at Rockstar og Sony har lavet en aftale for at kunne levere spillet til PS4, når konsollen kommer ud. De sagde, at GTA 5 højst sandsynligt ville blive det eneste spil med nok slagkraft til at gøre dette.

PS4 action-adventure game GTA 5 er PS4 versionen værd at vente påDa de sagde dette, virkede S&R ikke overbeviste om, at de ville høre nyt om GTA 5 på onsdag. De tror, at Rockstar og Sony muligvis venter til en meget senere dato med at afsløre GTA 5 til PS4.

Det kan ikke benægtes, at der ville være en masse palaver omkring det, hvis Sony og Rockstar bekendtgjorde dette. Sony kommer naturligvis til at afsløre en lang række spil til den nye konsol.

Til slut sagde S&R, at de troede, at sandsynligheden for, at GTA bliver udgivet til PS4 i år, er 50-50.

Vil du gerne høre de seneste nyheder om GTA 5 til PS4? Så skal du skynde dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »