Playstation 4

GAME bekendtgør næste generations opgraderings bytte-tilbud

GAME har offentliggjort detaljerne vedrørende et nyt bytte-program, der tilbyder kunderne en mulighed for at opgradere deres nuværende generations spil til næste generations tilsvarende spil til billige penge. Så hvad handler det egentlig om?

Minimum 40 punds rabat på 360/PS3’s FIFA 14, Call of Duty: Ghosts og Battlefield 4 ved opgradering til næste generation.

PS4 game tade in GAME bekendtgør næste generations opgraderings bytte-tilbudTilbuddet garanterer en bytte-værdi på mindst 40 pund for en række PS3 og Xbox 360 spil, inklusive FIFA 14, Battlefield 4 og Call of Duty: Ghosts ved en opgradering til PS4 eller Xbox One versionen.

Det er endnu ikke klart, om tilbuddet bliver udvidet til andre spil på tværs af generationerne, eller hvor meget kunder må betale for opgraderingen. GAME’s hjemmeside opremser på nuværende tidspunkt næste generations versionerne af alle tre spil til 49,99 pund, men der kan være forskellige priser fra butik til butik.

GAME bekendtgør næste generations opgraderings bytte-tilbudOmbytningen skal finde sted inden den 24. december 2013.

Reklamen ligner det tilbud, GameStop offentliggjorde i sidste måned, som garanterer et bytte på minimum 50 dollars på lignende spil, og tilbuddet på opgraderingen fra PS3 til PS4 er snart tilgængelig på PlayStation Store.

PS4 lanceres i Storbritannien den 29. november, så udnyt tilbuddet og udvælg et spil. Der er med garanti mange spil at vælge mellem.

 

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »