Playstation 4

Evolution frigiver flere detaljer om PS4s DriveClub

Evolution Studios har frigivet mere info om kommende PS4 racerspil DriveClub og bekræfter, at spillere får mulighed for at få adgang til spillets platin-trofæ fra den gratis PlayStation Plus Edition og opgradere til en komplet digital udgave til billige penge.

Design director Paul Rustchynsky bekræftede i en post på NeoGAF, at “PS+ udgaven af DRIVECLUB bliver tilgængelig godt inde i det nye år,” og at “det bliver relativt billigt at opgradere til den komplette digitale udgave fra PS+ udgaven, men priserne bliver ikke bekendtgjort før om et par uger”.

PS4 DriveClub Evolution frigiver flere detaljer om PS4s DriveClub“Når du opgraderer fra PS+ udgaven får du den komplette digitale udgave, som ikke kræver en PS+ tilmelding,” tilføjede han, før han bekræftede, at “du kan vinde platin-trofæet i PS+ udgaven – det er det komplette spil minus nogle få biler og baner”.

Alle, der er tilmeldt PlayStation Plus, får adgang til en gratis, indholds-let version af DriveClub ved lanceringen af PS4, med en 14 dages tilmelding til servicen inkluderet i hver eneste boks.

Split-screen multiplayer bliver ikke muligt i nogle af udgaverne, bekræftede Rustchynsky, og bakspejlene viser kun omgivelserne – ikke bilerne omkring dig.

PS4 car game Evolution frigiver flere detaljer om PS4s DriveClub“Som du har set i den seneste optagelse, viser bakspejlene kun omgivelserne,” sagde han. “Du ville bliver overrasket over, hvor begrænset udsynet i spejlene er i mange af disse biler, og med henblik på gameplay ville vi levere det bedste udsyn”.

Derudover arbejder Evolution “på et foto-mode, men det er alt [Rustchynsky] kan sige om det lige nu”.

Rustchynsky tilføjer, at holdet arbejder på snart at frigive gameplay optagelser i høj kvalitet og siger, at de rå optagelser, der er lavet tidligere, er for store til at oploade.

“I ville have ukomprimerede optagelser og PS4 optagelser bruger tydeligvis en eller anden form for video-kompression for at sikre, at videoerne ikke bliver meningsløst store (de rå direct feed videoer, vi optog, varer 2 minutter og fylder 6 GB),” sagde han. “Vi arbejder på alternative løsninger for at prøve selv at ligge videoer med den højeste kvalitet op online så hurtigt som muligt”.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »