Playstation 4

Din Xbox One og PS4 kan samarbejde

Så er det nu, venner. Konsolkrigene er forbi. Din PS4 og Xbox One behøver ikke længere bekæmpe hinanden – nu kan de samarbejde.

Den næste Xbox har en HDMI-indgang, så du kan tilslutte et HDMI-stik og udlæse video fra en anden enhed, såsom din TV kabelboks, og se det gennem din Xbox One. Dette er designet for at gøre det lettere at bruge nogle af Xbox Ones seje multi-tasking features, som hele Snap aspektet, men ifølge Microsofts Albert Panello kan du også bruge det til at udlæse video fra rivaliserende konsoller.

“Enhver applikation kan ‘snappes’ til et spil,” siger Panello ifølge GameSpot. “Dette kunne for eksempel være et live TV feed, så hvis du ville spille Ryse og Killzone samtidigt, kunne du snappe det.”

Din Xbox One og PS4 kan samarbejdeKillzone er selvfølgelig et PS4 spil. Det betyder, at du kan bruge Xbox Ones multi-tasking features til at skifte frem og tilbage mellem begge konsolspil – hvis de er koblet sammen.

Så hvad betyder dette ellers for dig? Hvis du ville optage PS4 gameplay på en enhed som Elgato – en feature, som ifølge Sonys Shuhei Yoshida ikke understøttes ved lancering – kunne du rent hypotetisk tilslutte din Elagto til din Xbox One og optage gameplay fra det feed i stedet.

Og hvad så med din Xbox 360? Eller din Wii U? Mulighederne er ret interessante.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »