Playstation 4

Deling på PlayStation 4

Gaming er blevet mere socialt end nogensinde før. Spillere i alle aldre mødes for at konkurrere online og de deler gameplay, videoer, tips og tricks på de sociale medier.

Sony inkluderede en Share-knap til netop dette formål på den nye DualShock 4 kontroller, som giver spillerne mulighed for hurtigt at tage et screenshot eller sende gameplay til andre rundt omkring i verden.

Deling

DualShock 4 Deling på PlayStation 4Hvis du trykker en enkelt gang på Share-knappen vises menuen for deling, holder du knappen inde tager du et screenshot, der ikke forstyrrer dit gameplay, og trykker du to gange starter du optagelse af video.

Når du først har åbnet Share-menuen, kan du åbne Share-indstillingerne ved at trykke på Options-knappen på kontrolleren. Herfra kan du tilpasse dine indstillinger for videoklip og broadcasting og endda få adgang til konti, der er tilknyttet sociale medier.

Optagelse

PlayStation 4 optager gameplay hele tiden, hvad enten du kan lide det eller ej. Systemet laver et videoklip af de sidste 15 sekunder af dit gameplay, når du trykker på Share-knappen.

Broadcasting

Deling på PlayStation 4Udover at optage videoer kan PS4 sende live gameplay til services såsom Twitch og Ustream. Før du begynder at filme, bør du dog konfigurere broadcast-indstillingerne.

Live optagelser kan også sættes til at inkludere video fra den frivillige PlayStation Camera accessory og kommentarer fra en tilsluttet mikrofon, og derudover er er også mulighed for at se viewer kommentarer på skærmen.

Live fra PlayStation

Hvis du er interesseret i live streams fra andre spillere, kan du klikke på Live from PlayStation i konsollens hovedmenu. Herfra kan du finde brodcasts og farverige kommentarer fra gamere fra hele verden.

Det mest tiltalende ved delingsoplevelsen på PS4 er muligvis, at det ikke kræver et PlayStation Plus abonnement for at få del i morskaben. Både Live from PlayStation indhold og forskellige delings-features er tilgængelige for alle PS4 ejere.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »