Playstation 4

Battlefield 4 Xbox One vs. PS4: kritikere mener, at Sonys version er den bedste

Electronic Arts næste generations version af Battlefield 4 er tilsyneladende overlegen på Sonys PS4, ifølge en samling professionelle spil-kritikere.

Til trods for et skelsættende partnerskab mellem EA og Microsoft, som inkluderer, at Battlefield 4 DLC kommer Xbox One først og Titanfall eksklusivitet til Xbox og PC, ser det ud til, at det svenske studio DICE har formået at trække flere hestekræfter ud af PS4 versionen af næste generations skydespillet.

PS4 first-person shooter game Battlefield 4 Xbox One vs. PS4 kritikere mener, at Sonys version er den bedsteI CVGs Battlefield 4 review, skrev de “det her er uomtvisteligt showets stjerne; det er helt enkelt den nye, syngende, skydende Frostbite 3 motor, der blæser af sted med 900p til PS4 (og med 720p til Xbox One)”.

“Begge versioner så forrygende ud, selvom der var enighed om, at PS4 versionen uden tvivl var bedst,” skrev de.

VideoGamer udtaler imidlertid, at spillet “ser fantastisk ud – især til PS4”. De tilføjer: “Det er en fryd for øjet, hvor smukt det er – spækket med betagende lyssætning og partikel-effekter, og det tilbyder en signifikant visuel og mekanisk forbedring i forhold til den nuværende generations version.”

Eurogamer tilføjer: “Baseret på, hvad vi har set indtil videre, formår Microsoft konsollen at holde sig på benene trods den uomtvisteligt, målbart værre metrik [sammenlignet med PS4] i forhold til både opløsning og frame-rate.”

Battlefield 4 Xbox One vs. PS4 kritikere mener, at Sonys version er den bedstePolygon pointerer dog, at “ingen af konsollerne tilbyder Battlefield 4 i en 1080p opløsning”, og konkluderer, at forskellen ikke er særligt mærkbar.

De tilføjer: “PS4 versionen er lidt skarpere end Xbox One versionen. Udover dette er de to spil meget ens i forhold til Battlefield 4’s single-player kampe, med samme lyssætning og frame-rate hele vejen igennem.”

Critics’ reviews for Battlefield 4 var generelt gladest for DICEs cross-generation skydespil, med scores fra 7/10 til 95%.

Lanceringsdatoen på Battlefield 4 er sat til den 29. oktober i USA og den 1. november i Storbritannien til nuværende generations konsoller og PC.

Versioner til Xbox One og PS4 bliver system-lanceringsspil og lanceres senere i november.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »