Playstation 4

Android til Xbox 360: Hvad kan PS4’erens DualShock 4 kontroller?

PS4 kontrolleren er en markant forbedret DualShock kontroller – den kontroller, du muligvis kommer til at holde så meget af, at du får lyst til også at bruge den til andre platforme.

Så dagen efter vi havde købt to af de nye kontrollere, satte vi os for at se, hvad vi kunne få dem til at virke til. Vi testede DualShock 4 kontrolleren på en Android tablet, en iPhone, en Windows PC, en Mac, en Ouya, en PlayStation 3, en PlayStation Vita, en Wii U og en Xbox 360.

Resultatet? Altså, de var ret blandede.

PS4 DualShock 4 Android til Xbox 360 Hvad kan PS4'erens DualShock 4 kontrollerDualShock 4’eren koblede sig til en PC via Bluetooth som en generisk, trådløs kontroller og virkede som en drøm i Steams Big Picture mode. Den virkede til både Ouya, Mac og PlayStation 3 ved at bruge et micro USB kabel, selvom game supporten i PlayStation 3 var underligt blandet og bevægelse ikke var understøttet. Kontrolleren koblede sig til Android tabletten via Bluetooth, men vi kunne ikke styre noget som helst med kontrolleren.

Vi kunne se kontrolleren på Vita’en, men maskinen nægtede at synkronisere med kontrolleren. Det virkede slet ikke med iPhone’en. Heller ikke hverken Wii U eller Xbox 360 ville have noget som helst med kontrolleren at gøre.

Et par ting det er værd at lægge mærke til: For det første, hvis du køber kontrolleren for sig selv, følger der ikke et micro USB kabel med. For det andet, skal du, for at sætte DualShock 4 i sync mode, holde share- og PS-knappen nede indtil lyset bagpå kontrolleren begynder at blinke dobbelt og rytmisk.

Android til Xbox 360 Hvad kan PS4'erens DualShock 4 kontrollerI alle de tests, vi lavede, brugte vi standardsystemer og -software. Og naturligvis bliver alt dette gjort før den officielle lancering af PS4, så i princippet kunne der blive lanceret nogle drivere, til eksempelvis PS3 og Vita, for at forbedre eller tilføje support.

Der er allerede mange mennesker derude, der arbejder på at få DualShock 4 til at fungere bedre med forskellige enheder.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »