Playstation 4

9 Grunde til at købe en PS4

Udgivelsen af PS4 konsollen er knap tre måneder væk, og vi begynder virkelig at blive spændte på, hvad der venter os.

Hvorfor? Fordi efter måneders ret trættende spekulation omkring specifikationer, privat-indstillinger og online politikker, kommer begge sider nu til sagen og begynder at tale om det, der virkelig betyder noget – spil, priser og udgivelsesdatoer.

1. Indie spil

Sonys line-up af indie titler var utrolig imponerende og cementerede deres rygte som det mest aktive økosystem af de to for fans af indie spil lige nu. Blandt udgivelserne var N++, den sidste version af det vanvittigt vanedannende platform-spil (eksklusivt til PS4), Vlambeers ‘Wasteland Kings’ (eksklusivt til PS4/VITA konsoller) og mere kryptiske titler som celle-skyggede eventyrspil ‘Rime’ fra Tequila Works.

2. DualShock 4 kontrolleren

DualShock 4 kontrolleren 9 Grunde til at købe en PS4

DualShock 4

Gamescom var den første mulighed vi fik for ordentligt at bruge tid med den nye PS4 kontroller, og vi er nødt til at sige, at vi er en lille smule forelskede. DualShock 4 er en solid, tung, meget følsom gamepad, som tilføjer en flot forfinelse til den klassiske formel. Touchpad’en giver udviklerne nye muligheder og er driftsikker, mens de analoge sticks føles endnu mere reaktionsdygtige.

3. Eksklusive titler

PS4’eren har sin del af eksklusive spil inklusive DriveClub og Killzone: Shadow Fall, som begge virker meget imponerende. Knack og inFamous: Second Son er også eksklusive for PS4’eren. Konsollen har også noget fantastisk eksklusivt indhold til store tværplatformsspil inklusive 60 minutters eksklusive Watch Dogs missioner og også noget eksklusivt indhold til Assassin’s Creed 4: Black Flag.

4. Prisen

Lad os se realiteterne i øjnene – PS4’eren koster 349 pund og Xbox One koster 399 pund. Og selvom vi var imponerede over Kinect 2 (som står for det meste af prisforskellen) og inkluderingen af FIFA 14 til Xbox forudbestillinger, kommer de 50 pund til at betyde noget for mange mennesker til jul.

5. Infamous: Second Son

PS4 Infamous Second Son 9 Grunde til at købe en PS4

Infamous: Second Son

I forhold til potentialet for en god fortæller-drevet oplevelse, er Infamous: Second Son muligvis Sonys bedste chance for et vaskeægte genre-knockout. Vi har ikke set nok af spillet til at vurdere hvor tæt det kommer på at holde dette løfte, men den nye Gamescom trailer var en god start.

6. PS Vita

En demo af Assassin’s Creed 4 på scenen viste, at næste generations spillet kørte fantastisk over WiFi på den mindre skærm, men en perfekt overførsel af controls og gameplay. Hvis du har en PS Vita, eller overvejer at købe én, ser det ud til, at det er ganske simpelt at koble den sammen med PS4’eren.

7. Udgivelsesdato

PS4 konsollen ankommer til Europa den 29. november. Xbox One konsollen bliver lanceret den… vi ved det ikke. Hvis du er nervøst anlagt, er det måske alt, hvad du behøver at vide for at træffe dit valg.

8. Twitch integration

Det har aldrig været mere populært at streame og dele live gameplay – og det bliver snart meget lettere efter Sony meddelte, at Twitch online game streaming platformen bliver bygget ind i deres PS4 konsoller. Brugere kommer til at kunne dele og broadcaste spilvideoer direkte til deres venner på Twitch allerede ved lanceringen.

9. Bredbåndspartnerskaber

Sony har meddelt, at de danner makkerpar med Virgin Media til PS4 lanceringen, hvilket betyder visse fordele såsom reserveret båndbredde til gaming services og andre “spændende fordele”. Techradar rapporterer, at vi stadig venter på detaljer omkring, hvad dette faktisk betyder. Men vi ser frem til at se resultaterne, og hvis du også leder efter en ny bredbåndsleverandør, kunne dette endda være en fed feature.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »