Playstation 4

7 Tips til nye Twitch udsendere

Twitch programdirektør Jon Carnage har afsløret 7 afgørende tip til nye udsendere, der ønsker at skille sig ud fra Twitch samfundet, der er på 45 millioner og vokser. Det er en uge siden, PS4 blev lanceret med Twitch radio funktionalitet, og feedback fra nye udsendere har været utrolig positiv.

Så til alle jer, der bruger Twitch for første gang, har Jon været så venlig at udlægge syv ting, der vil hjælpe dig til at blive mesterudsender i løbet af ingen tid.

7 Tips til nye Twitch udsendere1. Vær kurator af samtaler: Inspirer samtaler med dine seere og tal om alt, fokuser på andre emner foruden, såsom popkultur, film, sport og yndlingsbøger.

2. Gå live og send længere end 1 time: Det er ikke usædvanligt at se Switch kuratorer, der kan streame i timevis, så find ud af, hvad der virker bedst for dig.

3. Find en genre og hold dig til den: Du må ikke føle dig som om, du skal spille altmuligmand, når du opretter din kanal. Fokuser på det, du er virkelig god til. I begyndelsen kan det være udfordrende at holde samtaler med dit publikum, mens du spiller, men bliv bare ved, så varer det ikke længe, inden du har tjek på det.

4. Udsend faste tider: Som alle populære tv-shows, skal du selvfølgelig have en fast tidsplan for dine udsendelser og så lægge dine tidspunkter og datoer ind overalt, så folk kan blive informeret om dine shows og komme for at se dig spille.

Twitch app 7 Tips til nye Twitch udsendere5. Prøv altid at have kamera og mikrofon : Folk vil gerne se dig og lytte til dig, så sørg for at give dit publikum, hvad de vil have, så bør dette bidrage til at øge interessen for din side og naturligvis dit seertal.

6. Bliv involveret med Twitch Universe: Det kræver teamwork at blive en velkendt udsender, så sørg for at slutte dig til andre folks kanaler og del fælles interesser, hvilket vil hjælpe dig med at få flere crossover seere til din egen kanal.

7. Vær autentisk: Jo mere du er dig selv, desto mere vil andre forholde sig til dig og ønske at have forbindelse med dig. Det vigtigste er bare have det sjovt, uanset hvor mange medlemmer, du får i Twitch.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »