Playstation 4

Sony sætter farve på PS4’erens DualShock 4

Er sort for kedeligt for dig? Så hold øje, når Sony afslører deres nye overraskelse i forbindelse med PS4’erens SualShock 4. Det ser ud til, at Sony ikke kun innoverer på deres PS4 kontrolleres design, men også på deres farver.

Alle er meget spændte på de nye features i DualShock 4’eren. Dens touchpad, lysbjælke, ‘share’-knap og nye design gør PS4’erens trådløse kontroller meget indbydende og noget at se frem til på den kommende lancering. Men vent, der er mere. Sort bliver ikke den eneste tilgængelige farve på DualShock 4’eren til PS4 – Sony annoncerede en blå og rød kontroller-variant på Gamescom den 20. august.

PS4 DualShock 4 Magma Red Sony sætter farve på PS4'erens DualShock 4Disse nye farver på den trådløse PS4 kontroller er ikke blevet vist frem, men de kommer til at hedde “Magma Red” og “Wave Blue”.

“Magma Red” og “Wave Blue” udskifter det nederste sorte materiale på den almindelige kontroller med lysere, matte røde og blå versioner. Det ser ud til, at den farvede del af kontrolleren stadig er en tekstureret overflade, så grebet bibeholdes. Alt i alt ser det ud til at være gode kontrollere.

“Det to-farvede look med klare Magma Red og Wave Blue sammen med den almindelige sorte forstærker DualShock 4’erens stilistiske look endnu mere,” Udtale Sony i en pressemeddelelse efter Gamescom briefingen.

Pris og udgivelsesdato på de blå og røde kontrollere

Magma Red og Wave Blue kontrollere bliver tilgængelige inden PS4’erens europæiske udgivelsesdato, som er den 29. november. Sony oplyste, at prisen på de røde og blå gamepads bliver €59 / £54 inklusiv skat. Det ser dog ud til, at spillere, der køber PS4 den 15. november i Nordamerika ikke får mulighed for at købe de nye kontrollere med det samme. Sony ville kun udtale, at Magma Red og Wave Blue bliver tilgængelige “senere i år” i USA, Canada og Latinamerika. Firmaet gav udtryk for, at PS4 kontrollerne kommer til at koste $59 i USA og Canada.

Flere farver til PS4 kontrolleren er på vej

DualShock 4 Wave Blue Sony sætter farve på PS4'erens DualShock 4Den røde og blå DualShock 4 bliver ikke de eneste muligheder, vi kommer til at se – Sony har hintet, at flere varianter bliver tilgængelige i fremtiden. “DualShock i ‘Magma Red’ og ‘Wave Blue’ er de første farvevariationer, og de repræsenterer de to mest populære farver blandt PlayStation brugere,” udtalte firmaet. For nu er de tre farver – rød, blå og sort – dog de eneste, firmaet vil bekræfte.

En sort kontroller, også kaldet “Jet Black”, følger gratis med PS4 konsollen. Sony bekendtgjorde den nye PS4 udgivelsesdato denne uge, og de lovede lanceringstitler såsom Assassin’s Creed IV: Black Flag,WatchdogsBattlefield 4 og Killzone: Shadow Fall. Sony har også allieret sig med internetudbydere, inklusive Virgin Media, for at tilbyde specielle bredbånds-pakker til spillere.

Sony stopper virkelig aldrig med at overraske os, mens PS4 lanceringen kommer tættere og tættere på. Husk på, at farverne på led-skærmen foran vil ændre sig. Så du skal ikke være bekymret for en blå laser på en rød kontroller, hvis det er et problem for dig. Så, er du mest til “Magma Red” eller “Wave Blue”?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »