Playstation 4

Sony: PS4 DualShock 4 er ‘ikke en Move kontroller’

PS4’erens nye DualShock 4 kontroller er ikke tænkt som en erstatning af Move kontrolleren, siger Sony, på trods af dens evne til at producere bevægelsesstyring med et kamera. Ved lanceringsarrangementet for PlayStation 4 afslørede Sony DualShock 4 kontrolleren. Vi fik ikke set det faktiske system, men Sony gav en komplet gennemgang af, hvad PS4’erens kontroller vil være i stand til.

Vi hørte termer som “fastere fornemmelse for kontrol” og “reduceret ventetid”. Selvom touchpad’en var kontrollerens stjerne-feature, rejste tilføjelse af en lysbjælke på toppen nogle interessante spørgsmål. Som vi nu ved bliver PS4’eren koblet sammen med en dobbelt kamerabjælke, som følger og observerer dine bevægelser i 3D. Betyder dette, at DualShock 4 kontrolleren opfører sig ligesom en PlayStation Move? Ikke helt. Michael Denny, vicedirektør i Sony Worldwide Studios Europe har uddybet en smule på, hvad den nye kontroller kan og hvad dens lysbjælke er i stand til.

PS4 controller Sony: PS4 DualShock 4 er 'ikke en Move kontroller'“Det er ikke en Move kontroller, fordi Move kontrolleren er anderledes og vil blive kompatibel med PlayStation 4 og det nye kamera,” sagde Michael Denny. “Den feature, du taler om, er lysbjælken og hvordan den kan interagere med kameraet.”

“Det nye 3D stereo kamera og HD feed er tydeligvis meget bedre med AR aspekter, og det kan følge lyskilden meget klart i 3D, og det betyder mulige features med hensyn til bevægelse. Og DualShock 4 har tydeligvis forbedret SixAxis bevægelses-detektion, så bevægelsesspil er mulige med den nye kontroller.”

Denny udtalte, at Sony ser Move og DualShock 4 som to separate kontrollere, som er uafhængige af hinanden, og at Move er i stand til at opfange mere komplekse, flydende bevægelser.

DualShcok 4 Sony: PS4 DualShock 4 er 'ikke en Move kontroller'Han tilføjede “Jeg tror at meningen med kameraet og lysbjælken på DualShock 4’eren er, at de tilføjer nye og flere muligheder til DualShock kontrolleren og dette gør den ikke til en Move kontroller.”

Så her er det; DualShock 4 er ikke en ny Move kontroller, hvilket burde berolige dem, der ikek kan lide bevægelsesstyring i spil. Selvom kontrolleren har et lidt andet design, er jeg glad for, at Sony blev ved den samme traditionelle form. DualShock 4 er virkelig noget at se frem til i forbindelse med den kommende udgivelse af PS4.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »