Playstation 4

Sådan ændres PS4 controllerens styrkekontrol

Skru ned for lyden på DualShock 4

PlayStation 4 controlleren leveres med en masse nye funktioner, men en af ​​de mere bemærkelsesværdige tilføjelser er muligheden for, at spil kan sende lyd ud gennem en indbygget højttaler. Dette skaber nogle smarte surround sound lydeffekter i titler som Killzone:Shadow Fall og Resogun, men er ikke ideelle til spilsessioner sent på aftenen. Så hvordan kan du dæmpe lyden – eller slå dem helt fra?

1. Hold PlayStation knappen

PS4 Sådan ændres PS4 controllerens styrkekontrolDette er knappen der sidder mellem de analoge pinde på den nederste halvdel af DualShock 4. Hold den nede, indtil den tager dig til en ny menu.

2. Vælg Adjust Devices

På toppen af ​​menuen, skal du vælge ”Adjust Devices” ikonet ved at bruge X-knappen på DualShock 4. Du vil blive taget til en anden menu.

3. Dæmp lydstyrken

Den øverste valgmulighed i denne nye menu er “Volume Control (Speaker for DualShock 4)”. Brug D-pad’ens venstre eller højre knapper for at skrue op for eller dæmpe lydstyrken. En piplyd vil lyde fra DualShock 4 controlleren, mens du justerer den, for at hjælpe dig med at finde den rigtige indstilling. Flyt den hele vejen til venstre for at skrue helt ned og hele vejen til højre for at få skrue op til den maksimale lydstyrke.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »