Playstation 4

PS4 rat and DualShock 4s vip-for-at-styre kontrol

Col Rosgers, spilinstruktør for det kommende PS4 spil DriveClub, har bekræftet, at alle kommercielle rat, der er kompatible med PS3 også vil være fuldt ud kompatible med den nye PS4.

Tvivl om kompatibiliteten startede for en måneds tid siden, da Microsoft bekendtgjorde, at deres nye Xbox One ikke er kompatibel med nogen Xbox 360 accessories, inklusive deres egen Microsoft Wheel eller nuværende rat fra virksomheder som Fanatec og MadCatz.

Heldigvis behøver ret-ejere, der er interesserede i PS4, ikke at bekymre sig.

DualShock 4 PS4 rat and DualShock 4s vip-for-at-styre kontrol

DualShock 4

Chefen for Evolution Studios, Matt Southern, har derimod sagt, at vip-for-at-styre kontrol med den nyligt annoncerede DualShock 4 bliver en af kontrol-mulighederne i deres racing game DriveClub til PS4, og at han forventer, at det vil blive den foretrukne kontrol-mode for de fleste spillere.

Southern udtalte, at et af de bedste aspekter ved at bidrage til udviklingen af PS4’erens hardware var, at han fik lov til at sende input til kontrolleren. Som en udvikler, der laver racing games, ville de imitere følelsen af et rat med den nye DualShock 2, siger han.

De har åbenbart ramt denne følelse ret godt, da Southern udtaler, at de er “virkelig, virkelig tilfredse” med, hvordan kontrolleren virker med deres spil.

PS4 steering wheel PS4 rat and DualShock 4s vip-for-at-styre kontrol

PS4 steering wheel

“Jeg tror det vil være den måde alle vælger at spille DriveClub,” sagde Southern om kontrolleren med vip-for-at-styre mode.

Vi er nødt til at få fingre i DriveClub og kontrolleren for at finde ud af, hvad Southern taler om, men for nu kan jeg ikke se noget ved DualShock 4’eren, som giver mig lyst til at række ud og vifte med den som et rat.

Som lanceringen af PS4 nærmer sig, ser det ud til, at enhver race car gamer er ivrig efter at få fat på denne konsol og prøve DriveClub. Hvad enten du vælger et PS4 rat eller DualShock 4 kontrolleren, vil du uden tvivl nyde din spiloplevelse med den nye PS4.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »