Playstation 4

PS4 kontroller: det er såre simpelt at tilslutte DualShock 4 til din PC

Lanceringsdatoen for PS4 er lige rundt om hjørnet og alle er virkelig spændte på at se den nye konsol og alle de spil, der udkommer i forbindelse med lanceringen.

Der er dog en artikel, der har været voldsomt undervurderet indtil nu, og det er DualShock 4 kontrolleren. Sony har virkelig forbedret den moderne spillekonsol og har lovet at levere den bedste gaming oplevelse, du nogensinde har haft.

DualShock 4 PS4 kontroller det er såre simpelt at tilslutte DualShock 4 til din PCPå DualShock 4 kontrolleren er der en ‘share’ knap, som giver spillere mulighed for at optage og dele deres gameplay videoer og screenshots på populære sociale netværk.

Sony har endda gjort det muligt at sætte knappen ud af funktion for at undgå at komme til at ligge spoiler-indhold op på nettet. En anden imponerende feature ved DualShock 4 kontrolleren er dens touchpad. Det er et to-kliks kapacitivt touchpad med en opløsning på 1920 x 900, og det er placeret på kontrollerens forside.

En iøjnefaldende feature ved DualShock 4 kontrolleren er, at den let kan kobles til PC via Bluetooth. Så hvis du i højere grad er en PC-entusiast end en konsol-gamer, kan du stadig godt bruge denne kontroller i høj kvalitet.

Sådan kobler du DualShock 4 til din PC:

  1. Hold PlayStation og share knappen inde samtidigt. Hvis du gør det rigtigt, begynder lysbaren at blinke hurtigt.
  2. På din PC skal du finde Bluetooth Enheder og vælge ‘Tilføj enhed’. Vælg den trådløse kontroller, der kommer frem og tryk ’tilføj’. Når enheden er tilføjet skulle kontrolleren blive synlig i spillemenuen.

Der vil muligvis være mindre forskelle i disse trin alt efter hvilket styresystem du har, men dette er de overordnede punkter. Kontrolleren er sat til lancering den 15. november i USA og den 29. november i Storbritannien sammen med lanceringen af PlayStation 4.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »