Playstation 4

PS4 Controllere Har Touchscreen Og Move Strip

Alle er begejstrede over den kommende udgivelse af PS4 sammen med nye PS4 controllere, og ønsker at lære mere om funktionerne. Bortset fra en tweet og en kryptisk video, er der ikke blevet sagt meget om begivenheden, men PlayStation-fans håber at se den næste generation spillekonsol ved arrangementet.

Der er gået mere end seks år siden PlayStation 3 blev lanceret, og selvom Sony har frigivet forskellige versioner af konsollen, er fans på udkig efter noget nyt – noget drastisk anderledes.

Nye PS4 Controller har Touchscreen og Move Strip

Den nye controller til PS4

Kunne de drastiske forandringer være en berøringsflade på PS controllerne? Måske. Billeder af en DualShock PS controller, der er udstyret med en lille skærm på toppen og en blå stribe lys på bagsiden er dukket op på internettet og kilder hævdede, at billederne ikke er forfalskede. Selvom det måske ikke er præcis sådan de nye joystick for PS4 ser ud, da kilderne går ud fra, at det er en prototype, er der en rigtig god chance for, at de faktiske PS4 controllere ville have de omtalte funktioner.

PS4 controller funktioner

Touchscreenet eller berøringsfladen give spilleren bedre kontrol eller kan virke som endnu en skærm til at se beholdningen af spil eller kort. Strimlen på bagsiden ser ud til at bestå af det samme materiale som PlayStation Move og fungerer måske på samme måde som PlayStation Eye. Ellers kunne det bare være en måde, hvorpå PS4 kan få en fornemmelse af, hvor langt personen er fra konsollen, og vil måske ikke virke, hvis spilleren er for tæt på.

Pindene på PS4 joystick’en er blevet omdesignet, og i stedet for et konvekst design, der gør det nemt for svedige fingre at glide, har de nu et konkavt design med en ring for trækkraft. Det kan også bemærkes, at der synes at være en højttaler grill til stede på controlleren, under skærmen, som kunne levere en mere engagerende spiloplevelse.

Men hvis man ser nærmere på billedet, er der to umærkede knapper på begge sider af skærmen, i nærheden af de øverste hjørner. Sidequesting påpegede, at det kunne være en deleknap, men da der er to knapper, er det sandsynligt, at det er de Start og Vælg knapper, der tidligere lå i midten af ​​controlleren.

Playstation 4 har nye joystick controllere

Den er meget flot!

Førhen markerede PlayStation begivenheder med introduktionen af ​​nye produkter. I 1999 blev PlayStation 2 åbenbaret, i 2005 PS3, og i 2011 blev PS Vita afsløret.

Sony har ikke udtalt sig om de rygter, der siger at PlayStation 4 bliver lanceret den 29. November, men erklærede, at fremtiden for PlayStation vil blive drøftet ved arrangementet.

Ifølge rygterne vil den næste generation PS4, med kodenavnet Orbis, være mere kraftfuld end den næste generation Xbox, med kodenavnet Durango. Orbis vil have en run-evne på 1,84 teraflops, mens Durango kun har 1,23 teraflops.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »