Playstation 4

PS Vita: en fjernstyring til PS4

Det ser ud til, at Sonys PS Vita kan fungere som en fjernstyring til PS4. Det er kommet frem, at PS Vita’ens spændende Remote Play feature, som gør det muligt for spillere at spille deres PS4 spil, mens de har forladt stuen, også gør det muligt at tænde PS4’eren fra standby-mode.

PlayStation direktør Shuhei Yoshida har bekræftet, at den meget ventede feature, som først blev annonceret på arrangementet for PS4’erens lancering i februar, kommer til at række ud over gameplay.

PS4 remote play PS Vita:  en fjernstyring til PS4Som svar på et spørgsmål fra en Twitter-fan, der spørger om Remote Play kan tænde PS4’eren fra standby-mode, svarede direktøren for Worldwide Studios for Sony Computer Entertainment bekræftende.

Næsten alle PS4 spil kan fjernstyres på Vita, og teknologien blev demonstreret under SOnys GamesCom pressekonference, da Ubisoft CEO Yves Guillemot indtog scenen for at vise, hvordan den virker i Assassin’s Creed 4: Black Flag.

Sony forklarer også, hvorfor firmaet fokuserer mere på Remote Play mellem PS4 og PlayStation Vita end på at bruge sidstnævnte som en nummer to kontroller; “folk har jo ikke fire øjne.”

“Men folk har jo ikke fire øjne, så jeg tror det er derfor vi fokuserer på Remote PLay,” sagde han. “Jeg kan godt lide at spille konsol-spil i sengen på min Vita.”

PS4 controller PS Vita:  en fjernstyring til PS4Mens dette ikke er en uventet udvikling, åbner det yderligere op for diskussionen om, hvad featuren ellers har at byde på? Bliver det muligt også at kontrollere PS4’erens instrumentbræt?

Uundværlig accessory?

På Gamescom bekræftede Sony, at så godt som alle PS4 spil kommer til at fungere med Remote Play, hvilket giver brugere mulighed for at pause eller afslutte et spil på deres konsol og så fortsætte det på deres håndholdte over Wi-Fi.

Sony bekræftede også, at udviklere bliver i stand til at indbygge Vita-specifikke features I deres spil, hvilket forvandler den håndholdte til en yderligere skærm-enhed, ligesom Wii Us GamePad.

Idet en nedsætning i prisen også blev bekendtgjort i denne uge, er det store spørgsmål for PS4-elskere: har de råd til at undvære en PS Vita?

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »