Playstation 4

Lyt til PS4 gameplay gennem kontrolleren

Worldwide Studios direktør Shuhei Yoshida har bekendtgjort, at PS4 kontrollere giver spillere mulighed for at lytte til gameplay gennem Dualshock 4’erens headphone jackstik. Her er hans tweets:

“@yosp Understøtter DualShock 4 3.5 jackstikket normale høretelefoner, eller er det kun til voice chat?”

DualShock 4 Lyt til PS4 gameplay gennem kontrolleren@HyperXStream det er ikke kun til voice chat, du kan vælge” , svarede Yoshida.

Som du kan se hentyder Shuhei Yoshida til, at det bliver muligt at vælge, hvilen slags output headphone jackstikket i Dualshock 4 skal bruges til; enten gameplay eller voice chat.

Dette rejser spørgsmålet: bliver det muligt at lytte til begge på samme tid? Man skulle tro det, men hvis det rent faktisk er tilfældet, var det ikke den klareste måde at beskrive featuren på, selvom det skal nævnes, at en beskrivelse af gamelplay mekanikker og nye gaming features med kun 140 karakterer eller mindre ville være vanskelig for selv den mest erfarne Twitter-bruger.

Stop aldrig med at spille

PS4 controller Lyt til PS4 gameplay gennem kontrollerenVi har alle sammen været der: det er sent og alle andre er gået i seng, men du er fast besluttet på at blive ved med at spille. Du har måske haft brug for et par dyre høretelefoner før i tiden, men PS4 giver dig mulighed for at sætte et par iPod høretelefoner til Dualshock 4 kontrolleren og streame full audio fra det spil, du spiller. Det er en af de features, der er bliver nyttig for de fleste spillere.

På en måde er denne feature ikke helt ny; bestemte, dyre headsets muliggør allerede denne feature på nuværende generations konsoller. At featuren er blevet inkorporeret i standard kontrolleren til konsollen er virkelig et stort skridt.

Denne feature bliver tydeligvis ikke udslagsgivende i kampen mellem Xbox One og PS4, men det er bestemt en af de der små ting, der kan tilføjes til listen over cool ekstra points.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »