Playstation 4

Hvordan bruges en PS4 kontroller på en PS3?

Er du spændt på den næste generation inden for gaming, men ikke helt klar til at kæbe en konsol endnu? eller er du blevet træt af at spille PS4 spil og vil i stedet undersøge, hvordan PS3 spil reagerer på din DualShock4? Uanset din situation, kan du bruge en PS4 kontroller til din PS3, og vi vil vise dig hvordan. Når du har taget PS4 kontrolleren ud af æsken, er det næste skridt, at…

Sætte et Micro USB kabel til din PS3

Ja, selvom DualShock4 er det nyeste af det nye, følger USB kablet til opladning ikke med, så du er nødt til at anskaffe dig et separat USB til Micro B USB kabel for at kunne koble den til din PS3. Hvis du ikke lige er USB–ekspert, så er det er ikke det samme kabel, som din DualShock 3 bruger (USB Mini B).

Tilslut DualShock 4 og nyd de flotte farver

DualShock 4 Hvordan bruges en PS4 kontroller på en PS3Nu, hvor du har brugt USB kablet til at forbinde din PS3 med din DualShock 4, skal du tænde PS3 konsollen og se magien begynde. Du vil kunne se de flotte farver på kontrollerens top blinke for at indikere, at den modtager strøm, og kort tid efter bliver den ensfarvet for at indikere, at systemet har registreret kontrolleren.

Afbryd ikke forbindelsen mellem kontrolleren og konsollen

Din naturlige reaktion vil være at trække stikket ud af kontrolleren så snart PS3’en har registreret den, men ignorer dette. PS3 konsollen kan ikke registrere DualShock 4 kontrolleren trådløst, så du er nødt til at bevare USB forbindelsen så længe, du bruger den til det nyværende generationssystem.

Husk på, at alle knapperne ikke virker

PS4 Hvordan bruges en PS4 kontroller på en PS3Når du starter dit valgte spil, vil der uden tvivl stå “tryk på Start” på skærmen. Du kigger så ned på kontrolleren i din hånd og opdager, at DualShock 4 ikke har en Start-knap, eller en Select-knap for den sags skyld. I stedet er der en Options-knap og en Share-knap, og mens Options-knappen erstatter Start-knappen ser det ikke ud til, at PS3’en reagerer på Share-knappen overhovedet, og heller ikke på touchpad’en . Det er det samme med bevægelsesknapper og vibration. Og selvom DualShock 4 har en PS-knap, reagerer PS3’en heller ikke på den. Derfor er det en god idé at…

Sørge for at have en PS3 kontroller i nærheden

Du får brug for en DualShock 3 kontroller for at interagere med XMB’en, fordi DualShock 4 kontrollerens PS-knap ikke virker til PS3. Vil du tjekke trofæer, venne-lister eller skifte spil? På trods af din futuristiske kontroller, hænger du stadig fast i fortiden.

Nu ved du alt, du behøver for at kunne spille PS3 spil via en PS4.

About Henrik Holm

Du kan altid finde mig i den udfordrende verden af gaming og i en verden, som er i konstant forandring grundet ny teknologi. En kreativ hjerne og et eventyrlystent liv. Er du på Google+ | Mere om mig »