Playstation 4

PS4 Controller

Den nye PS4 controller er en del af lanceringen af ​​den nyeste version af verdens foretrukne spillekonsol. Vi er faldet I svime over PS4 i nogen tid nu, samt over løftet om en næste generation spiloplevelse. Hvor meget adskiller DualShock 4 controllere sig fra vores følgesvend af syv år, DualShock 3? Den nye gaming maskine er indstillet til at revolutionere alt, hvad vi har oplevet indtil nu, og dette gælder helt sikkert også controlleren? Vi skyder på, at den bedste måde at få en fornemmelse for de nye controller-enheder på, ville være at foretage en side-løbende sammenligning mellem den kommende PS4 DUALSHOCK controller og den trofaste gamle ps3 Dualshock.

Det overordnede design af PS4 controller

PS4 joystick Dualhock 4 controller

Dualshock 4 controller

Den nye joystick controller er meget større end sin forgænger, næsten lige så stor som en Xbox One controller. Den ekstra bredde på DualShock 4 føles måske mærkelig i starten, men der er faktisk rapporter om, at den føles meget godt i hånden, den ekstra afstand mellem poterne giver dem lidt ekstra plads til at trække vejret. Den nye controller har blødere kurver end sin forgænger, og en mere taktil mat finish, og den føles let, men stærk og robust.

De nye pegefelter og pinde

Det mest spændende aspekt af DualShock 4 vil for mange af os være omarbejdelsen af de analoge pinde. Med deres følelse af løshed og store centrale døde plet, har Dual Shock 3’s analoge pinde aldrig været helt så gode som deres Xbox 360 eller Nintendo modstykker, hvilket efterlader FPS fans i særdeleshed med en fornemmelse af, at de ikke helt spiller deres bedste.

Playstation 4 DualShock 4’en føles lidt strammere, den er mere lydhør nær midten og den synes mere følsom i almindelighed. Den hævede ring omkring omkredsen gør dem også nemmere at gribe under lange perioder af spil – de gamle DualShock 3 pinde føltes en smule glatte efter et stykke tid.

Knapperne og udløser på Dualshock 4 controllere

Dual Shock 4 controllere til Playstation 4

Dualshock 4 ser bekendt ud

Som med DualShock 3, er de analoge triggere lette og meget elastiske, men de kurver nu lidt udad, hvilket tilsyneladende føles en smule underligt i starten, men hurtigt bliver meget naturligt. Som før, har udløser en rimelig mængde af bevægelsesplads og synes meget lydhør, så de skulle fungere godt med de kørespil, hvor du ikke ønsker, at trykke den i bund hver gang. L1 og L2 knapper synes også nemmere at få fat i en fart, men fungerer stadig meget problemfrit.

Positionen af ​​overfladeknapperne har ikke ændret sig – de er et fokuspunkt for PlayStations brand – men de har mistet deres analoge evner. I betragtning af, hvor få udviklere brugte disse, er det ikke meget af et tab, og fornemmelsen er let og præcis.

Sandsynligvis er den eneste kontroversielle forandring på DualShock 4 flytningen af Start og Select-knapperne for at gøre plads til det midterste pegefelt. De er absolut ikke så lette at komme til, hvis du har brug for at få adgang til dem midt i spillet, og en masse PS3 spil er meget afhængige af dem til at indkalde kort eller oversigtsskærme.

De yderligere featurers af Dualshock 4 controllere

PS4 Dualshock 4 featurers

Vil sikkert ændre din spilleoplevelse

DualShock 4 controllere har også store tilføjelser, der helt sikkert vil ændre din spilleoplevelse. Den mærkbare tilføjning er to punkt klikbare pegefelter, der åbner nye perspektiver for spillemuligheder.

En anden fantastisk tilføjelse er en lysbar på controllerens øverste overflade, som viser forskellige farver alt efter antallet af spillere. Den skifter også farver for at vise nyttige spil information, som, for eksempel, når en spiller er lav på sundhed.

Dele-knappen er en velkommen tilføjelse i DualShock 4, da det vil gøre det muligt for spillere problemfrit og direkte at dele gameplay og uploade optagede videoer til Facebook. Der vil også være en indbygget monohøjttaler og et headset stik i de nye PS4 joystick controllere, som sammen med det medfølgende headset, vil lette korrekt samspil blandt gamere, der har manglet i PS3 æraen.

Den nye PS4 DualShock controller lover at være en genopfindelse – det er helt sikkert det største spring fremad for Sony siden indførelsen af ​​den oprindelige DualShock til PS One og velsagtens den mest interessante og nyskabende controller på nogen konsol siden Wii remote. Så er du klar til controlleren for den nye generation?