Playstation 4

Privatlivspolitik

Hvilke informationer indsamler vi?

Vi beder om informationer fra dig, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Når du bestiller eller registrerer dig på vores side, kan du blive bedt om at oplyse dit navn eller din e-mail adresse. Du kan dog også besøge siden anonymt.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

De informationer, vi får fra dig, vil blive brugt i følgende sammenhænge:

  1. Til at forbedre vores webside (vi prøver hele tiden at gøre vores hjemmeside bedre baseret på informationer og feedback fra vores brugere).
  2. Til at sende e-mails ved lejlighed.

Den e-mail, du oplyser ved registrering til vores nyhedsbrev, bruger vi til at sende information og opdateringer vedrørende din ordre udover lejlighedsvise e-mails med nyheder om shoppen, opdateringer, relaterede produkter eller service information, etc.

OBS: Du kan til hver en tid framelde dig nyhedsbrevet. I bunden af hver e-mail er der et link, som du kan benytte til at framelde dig.

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vi implementerer en mængde sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter dine personlige informationer, når du skriver, indsender og skaffer dig adgang til dine personlige informationer.

Bruger vi cookies?

Ja, vi bruger cookies.

Videregiver vi dine informationer til udenforstående?

Vi hverken sælger, bytter eller udleverer dine personlige oplysninger, såsom din adresse og dit telefonnummer, til udenforstående.

Dette inkluderer ikke anerkendte tredjeparter, som hjælper os med at styre vores hjemmeside, køre vores forretning og assistere vores kunder, så længe disse tredjeparter accepterer at oplysningerne forbliver fortrolige.

Vi kan også videregive dine informationer, hvis loven kræver dette, for at håndhæve vores firmapolitik eller for at beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed.

Ikke-personlige oplysninger bliver dog lejlighedsvis udleveret til udenforstående til marketingformål, reklameformål eller anden brug.

Third party henvisninger

Nogle gange har vi reklamer på produkter eller services fra tredjeparter på vores side.

Disse sider har separate og uafhængige privatlivspolitikker, der ikke nødvendigvis stemmer overens med vores. Vi bærer derfor intet ansvar for indholdet af og aktiviteterne på disse sider.

Ikke desto mindre vil vi gerne bevare vores sides integritet og modtager gerne feedback om disse sider.

COPPA

Vi er i overensstemmelse med kravene i COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), hvilket betyder, at vi ikke indsamler oplysninger fra børn under 13 år.

Vores hjemmeside, produkter og services er alle rettet mod personer, som er 13 år eller ældre.

Vilkår og betingelser

Hvis du vil vide mere om den anvendelse, de forbehold og de ansvarsbegrænsninger, der styrer brugen af vores hjemmeside, så besøg sektionen ‘Vilkår og betingelser’ her: http://ps4pris.dk/vilkar-og-betingelser

Dit samtykke

Ved at bruge vores side, har du accepteret vores privatlivspolitik.

Ændringer i betingelserne

Hvis vi beslutter os for at ændre i politikken, vil vi lægge ændringerne op på denne side og/eller opdatere nedenstående dato for, hvornår privatlivspolitikken sidst er ændret.

Denne privatlivspolitik er sidst ændret den 27.08.2013

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik, kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående:

E-post: info (@) ps4pris.dk