Playstation 4

Om Os

Jeg er en smule skør … skør med PlayStation altså, og nu er jeg vanvittigt begejstret over udsigten til at få fingre i den nye PS4 konsol. I mellemtiden har jeg suget stort set alt til mig, der kan læses eller ses om den kommende lancering: spil, accessories, sladder og hvad har vi. Gaming-verdenen bliver aldrig den samme, det kan jeg love dig.

Vi sigter efter at være nummer et talerør for den nye PS4 og vil rigtig gerne tilføje din input.

Har du lyst til at skrive for denne side? Tøv ikke med at kontakte os; du kan bruge kontakt-siden til at sende os en besked. Naturligvis kan du også bruge den samme kontaktform til enhver anden henvendelse – vi forsøger at svare dig så hurtigt, vi kan. Du vil måske også finde det brugbart at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi prøver på at være super sociale og ville virkelig sætte pris på det, hvis du hjælper os med at dele websiden – eller enhver side på websiden, som du synes er værd at dele med andre. Du kan naturligvis også finde mig på de sociale medier; jeg ville elske at blive kontaktet der også, her er min Google+ side.
Så ja, velkommen til siden og bliv hængende, for vi er kun lige begyndt. Dette bliver virkelig det bedste talerør for alt, der har noget at gære med den eneste ene spillekonsol i verden.

PS 4 ever 😉